קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות65
מגזין

חזה בריסקט בטעם יין עם דובדבנים טארט

חזה בריסקט בטעם יין עם דובדבנים טארט
המתכון יין בריסקט עם דובדבנים טארט יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות. במנה עיקרית זו יש 599 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לך ארוחת עוגת מצות, שאלוט, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Clafoutis עם דובדבנים חמוצים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חזה בריסקט בטעם יין, יין אדום-בריסקט, ו יין אדום ועטין כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לטאטא יחד ארוחת מצות עם 1 כף מלח כשר (2 כפיות בסדר) ו 1/2 פלפל כפית. פט בריסקט יבש לדלות בתערובת מצות, מתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מצותמצות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הגדר מחבת צלייה על פני 2 מבערים ובו חום 3 כפות שמן על חום בינוני גבוה עד שמן מנצנץ. חזה בקר חום (צד שומן למטה הראשון אם משתמשים לחתוך הראשון) משני הצדדים, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
העברה למגש גדול או גיליון אפייה מעוטר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
במידת הצורך, להוסיף שמן כף הנותרים, ואז להפחית את החום בינוני, לבשל שאלוט, מפנה מדי פעם, עד שהם מתחילים חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
מוסיפים יין ומרתיחים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, ומערבבים במניות עוף, דובדבנים, סוכר, חומץ בלסמי, אניס כוכב, ו-1 כפית מלח כשר (1/2 כפית מלח משובח). להביא רתיחה ולהחזיר חזה בקר, צד שומן למעלה, פאן. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף כבד או שכבה כפולה של נייר רגיל, ומטגנים בתנור במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
מלח משובחמלח משובח
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בינתיים, גזר בלנש בסיר 3 ליטר של מים רותחים מלוחים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מסננים ומעבירים לקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
לנקז שוב יבש לטפוח.
11
מוסיפים גזר למחבת צלייה (לאחר הבשר מטוגן במשך 2 שעות), ואז מכסים שוב בחוזקה בנייר כסף, וממשיכים לצלות בתנור, עד הבשר הוא מזלג מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
אם הגשה בקרוב, להעביר בשר ללוח חיתוך ולתת לו לנוח, מכוסה באופן רופף, 15 דקות, ואז לחתוך בשר על פני התבואה. לרפרף כל שומן עודף מפני השטח של רוטב, ואז להשליך אניס כוכב, ואת העונה כדי לטעום עם מלח. מחממים רוטב, ואז חוזרים בשר פרוס לרוטב לחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
מגישים בשר עם רוטב וגזר על מגש עמוק גדול. (אם מכינים חזה בקר מראש, ראו הערות של טבחים.)
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
* אתה יכול בקלות להפוך את ארוחת עוגת מצוה משלך על ידי טחינה דק ארוחה מצוה רגילה במטחנת קפה/ספייס נקי, חשמלי.* חזה חזה בקר לחתוך ראשון עם צד אחד של שומן חיצוני הוא רזה יחסית, בעוד השני לחתוך הוא משובש באופן שווה יותר לאורך. בעוד שני לחתוך יש יותר עסיסי, בשר מאסטר, או עובד היטב במתכון זה.* כל כוכב אניס מורכב 8 עלי כותרת, כך שאם הכוכב אניס אתה קונה אין כוכבים שלמים, לספור את 16 עלי כותרת.* גזר בגודל רגיל ניתן להחליף עבור מגוון קטן יותר. השתמש באותו משקל הצביע, לחתוך אותם באלכסון לחתיכות בעובי 1 אינץ ' לפני blanching.* חזה בקר, כמו כל בשרים מטוגנים, משפר את הטעם אם עשה לפחות 1 יום קדימה, אם לא 3 ימים קדימה. השאר בריסקט שלם ולתת מגניב ברוטב, חשוף, לפני מצמרר, מכוסה. כאשר מוכן לשרת, להסיר בשר מן הרוטב, ולהשליך שומן מוצק מן הרוטב. חותכים בשר על פני התבואה בזמן שהוא עדיין קר( הוא יחתוך לפרוסות מסודרות יותר), ואז מחממים בעדינות ברוטב, בתנור או על התנור.
מרכיבים שתצטרך
מצותמצות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק