חזה הבקר הצלוי מטקסס של סבתא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סבתא של טקסס חזה ברביקיו. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו עשן נוזלי, לקשט: גבעולי פטרוזיליה, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה בקר מטקסס צלוי, חזה בקר צלוי בסגנון טקסס, ו מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מ בריסקט עד עובי 1/8 אינץ'.
מערבבים מלח סלרי, אבקת שום, ומלח בצל.
מפזרים חזה בקר באופן שווה בתערובת, ולשפשף ביסודיות לתוך בשר.
מערבבים יחד רוטב ברביקיו והבא 3 מרכיבים עד מעורבב.
תערובת רוטב ברביקיו מברשת באופן שווה על חזה בקר. לעטוף בריסקט בנייר אלומיניום כבד חובה; מקום במחבת צלייה. תרגע 8 שעות.
אופים ב 300 במשך 5 שעות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה רשם 19
חותכים חזה בקר על פני התבואה לפרוסות דקות.