קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות87
מגזין

חזה הבקר של הלן

חזה הבקר של הלן
המתכון של הלן חזה בקר יכול לספק הכמיהה היהודית שלך בערך 2 שעות ו -45 דקות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 8 . במנה עיקרית זו יש 510 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, רוטב עגבניות, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה מושלם עבור חנוכה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו עוגת Shoofly של הלן, סטרופולי של סבתא הלן, ו הלן סלמון Chesseball. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בסיר כבד גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. צרוב חזה בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מן המחבת, בצל מטוגן ושום. להחזיר את בריסקט למחבת, ומתבלים בפפריקה, מלח כשר ופלפל; מכסים ברוטב עגבניות ומים כוס 1. כיסוי ומבשלים 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר בריסקט מחבת, ולתת מגניב; לחתוך באלכסון, לחזור למחבת, ולבשל 30 דקות או עד מכרז.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מקשטים, אם תרצה.
5
* שאל את הקצב שלך עבור חזה לחתוך ראשון או שטוח לחתוך, שהוא רזה.
6
** לקבלת טעם נוסף, להוסיף 3 עד 4 גזר כדי בריסקט 40 דקות לפני הבישול נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט