קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות16
מגזין

חזה הודו מבשל איטי עם רוטב

חזה הודו מבשל איטי עם רוטב
חזה הודו מבושל איטי עם רוטב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם, רוטב אוכמניות ברי, תערובת מלית לחםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. . , שהוא מוצק. נסו חזה הודו מבושל איטי, חזה הודו מבשל איטי, ו חזה הודו מבשל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל וסלרי בחמאה החמה עד בצל שקוף, כ 8 דקות; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מניחים אניה בישול איטי פלסטיק לתוך תנור איטי 6 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
מניחים מלית לחם יבש לתוך שקית אניה ומפזרים תוכן של מנות תיבול על הלחם. מערבבים בצל מבושל וסלרי, רוטב חמוציות, 1/2 כוס חמאה מומסת, מרק עוף, ו 1/2 כפית מלח לתערובת ההלבשה, דואגים לא לנקב את השקית.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
12 עד 16 אונקיות של בשר פרוס לארוחת צהריים (סלמי, חזיר ו/או הודו)12 עד 16 אונקיות של בשר פרוס לארוחת צהריים (סלמי, חזיר ו/או הודו)
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
יש לשטוף את השד טורקיה להתייבש עם מגבות נייר; השד טורקיה העונה עם 1/2 כפית מלח. לדחוף את תערובת ההלבשה לקצה התנור ולהניח את שד טורקיה לתוך סיר איטי עם טיימר מוקפץ פונה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
5
מבשלים על גבוה עד טיימר מוקפץ בשד טורקיה קופץ, 4 עד 4 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
6
העברת חזה הודו ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מעבירים רוטב לקערת הגשה ומגישים לצד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים