קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות16
מגזין

חזה הודו מבשל איטי עם רוטב

חזה הודו מבשל איטי עם רוטב
חזה הודו מבושל איטי עם רוטב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם, רוטב אוכמניות ברי, תערובת מלית לחםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. . , שהוא מוצק. נסו חזה הודו מבושל איטי, חזה הודו מבשל איטי, ו חזה הודו מבשל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל וסלרי בחמאה החמה עד בצל שקוף, כ 8 דקות; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים אניה בישול איטי פלסטיק לתוך תנור איטי 6 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
מניחים מלית לחם יבש לתוך שקית אניה ומפזרים תוכן של מנות תיבול על הלחם. מערבבים בצל מבושל וסלרי, רוטב חמוציות, 1/2 כוס חמאה מומסת, מרק עוף, ו 1/2 כפית מלח לתערובת ההלבשה, דואגים לא לנקב את השקית.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
12 עד 16 אונקיות של בשר פרוס לארוחת צהריים (סלמי, חזיר ו/או הודו)12 עד 16 אונקיות של בשר פרוס לארוחת צהריים (סלמי, חזיר ו/או הודו)
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
יש לשטוף את השד טורקיה להתייבש עם מגבות נייר; השד טורקיה העונה עם 1/2 כפית מלח. לדחוף את תערובת ההלבשה לקצה התנור ולהניח את שד טורקיה לתוך סיר איטי עם טיימר מוקפץ פונה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
5
מבשלים על גבוה עד טיימר מוקפץ בשד טורקיה קופץ, 4 עד 4 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
6
העברת חזה הודו ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מעבירים רוטב לקערת הגשה ומגישים לצד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון