חזה הודו מבשל איטי עם רוטב
חזה הודו מבושל איטי עם רוטב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם, רוטב אוכמניות ברי, תערובת מלית לחםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. . , שהוא מוצק. נסו חזה הודו מבושל איטי, חזה הודו מבשל איטי, ו חזה הודו מבשל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל וסלרי בחמאה החמה עד בצל שקוף, כ 8 דקות; להסיר מהחום.
מניחים אניה בישול איטי פלסטיק לתוך תנור איטי 6 ליטר.
מניחים מלית לחם יבש לתוך שקית אניה ומפזרים תוכן של מנות תיבול על הלחם. מערבבים בצל מבושל וסלרי, רוטב חמוציות, 1/2 כוס חמאה מומסת, מרק עוף, ו 1/2 כפית מלח לתערובת ההלבשה, דואגים לא לנקב את השקית.
יש לשטוף את השד טורקיה להתייבש עם מגבות נייר; השד טורקיה העונה עם 1/2 כפית מלח. לדחוף את תערובת ההלבשה לקצה התנור ולהניח את שד טורקיה לתוך סיר איטי עם טיימר מוקפץ פונה כלפי מעלה.
מבשלים על גבוה עד טיימר מוקפץ בשד טורקיה קופץ, 4 עד 4 1/2 שעות.
העברת חזה הודו ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מעבירים רוטב לקערת הגשה ומגישים לצד טורקיה.