מוצרלה פריכה מעושנת עם דבש ותאנים
אם יש לכם שומשום, תאנים, מוצרלהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: חציל פריך עם מוצרלה מעושנת, חציל פריך עם מוצרלה מעושנת, ו תאנים אפויות עם מוצרלה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול, מחממים את שמן הירקות על חום בינוני עד 350 מעלות F.
מניחים גיליון 1 של פילו על משטח עבודה יבש.
מניחים פרוסת גבינה אחת על 5 אינץ ' מהחלק העליון של הקצה הצר של הסדין. מקפלים את החלק העליון של הקצה הצר על הגבינה, משאיר 1 אינץ ' בין הקפל והגבינה. הקפל הבא מעל 1 של הצדדים הארוכים ואז השני, שוב משאיר 1 אינץ ' בין הקפלים והגבינה. ואז מקפלים את הגבינה, שוב עוזב 1 אינץ ' בין הקפל והגבינה. המשך קיפול לעשות חבילה על 3 1/2 על ידי 4 אינץ'. המשך עם חתיכות הנותרים של גבינה ופילו.
מטגנים את פילו וחבילות גבינה, 2 או 3 בכל פעם, בשמן עד הזהב, על 2 דקות לכל צד.
מסננים על תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר.
בינתיים, לחמם את התאנים ודבש בסיר קטן על אש נמוכה עד הדבש חם. מניחים בצד עד חבילות הגבינה סיימו טיגון.
כדי לשרת, מניחים חבילת גבינה 1 על צלחת. כפית כמה תאנים ולטפטף קצת דבש מעל כל חבילת גבינה.
מפזרים זרעי שומשום שחור ומגישים מיד.