עוגת פקאן איור בורבון
עוגת בורבון פקאן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך מלח, סודה לשתייה, ממתקים סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת בורבון-פקאן, עוגת פקאן בורבון שני טון, ו עוגת שוקולד פקאן בורבון (דל שומן!) (מתכונים דומים).
הוראות
תאנים מבשלות במים בסיר בינוני כבד, מכוסה, עד התאנים רכות ורוב הנוזל נספג, 35 עד 40 דקות. פירה במעבד מזון עם ויסקי ווניל. קר כדי להתחמם.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה וקמח מחבת, לדפוק את עודף קמח.
בעוד התנור מתחמם, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
טוסט קל אגוזי פקאן במחבת אפייה רדודה בתנור, 8 עד 10 דקות, ואז מגניב לחתוך גס. תשאירי את התנור דולק.
הכה יחד סוכר חום, שמן, וביצים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד עבה וקרם, כ 3 דקות. מערבבים בתערובת תאנה. במהירות נמוכה, לערבב בתערובת קמח עד רק incorporated, ואז לקפל פקאנים.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת bundt ואופים עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, 1 עד 1 1/4 שעות. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה, ואז להתהפך על צלחת.
לנפות סוכר קונדיטוריה לתוך קערה, ואז לטאטא במרכיבים הדובדבן הנותרים עד חלקה.