קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מגזין

חזה חמוץ מתוק

חזה חמוץ מתוק
דד חמוץ מתוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 283 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. חנוכה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל יהודי. גשו לסופר וקנו שום, פלפל, צימוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם חזה חמוץ מתוק, חזה חמוץ מתוק, ו חזה חמוץ מתוק.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מייבשים את החזה ומפזרים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
מחממים 1 כף מהשמן על אש בינונית-גבוהה בתנור הולנדי או בסיר צלייה. צורבים את החזה עד שהוא משחים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מעבירים את החזה לצלחת.
5
מוסיפים לסיר את 1 כף השמן הנותרת ומבשלים את הבצל, תוך ערבוב מספר פעמים, עד לריכוך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
מוסיפים את רוטב העגבניות, המרק, הסוכר החום, 1/3 כוס החומץ, הצימוקים, גרגירי הפלפל ופלפל אנגלי ומערבבים לאיחוד טוב. מביאים לרתיחה את התערובת, מחזירים לסיר את החזה ואת כל המיצים שהצטברו, כף מעט מתערובת העגבניות-חומץ מעל החזה, מכסים היטב ומעבירים לתנור. מבשלים עד שהחזה רך במזלג, 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוציאים את החזה מהתנור, מעבירים את הבשר לקרש חיתוך ונותנים לנוח 10 עד 20 דקות או, אם מגישים אחר כך, מכסים ומקררים את הבשר והרוטב למספר שעות או למשך הלילה. כשאתם מוכנים להגשה, חותכים את הבשר כנגד הדגן לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מערבבים את 1 כף החומץ שנותרה לרוטב החם. מחזירים את החזה הפרוס לרוטב עד שהוא מחומם ואז מגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בריסקט עובד ממש טוב עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לג ' יר מרדית סירה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -53 דולר.
לג ' יר מרדית סירה
לג ' יר מרדית סירה
הסירה שלנו תוארה כבעלת רגל אחת בצפון ר ' סדן ורגל אחת בצפון קליפורניה. הטעם מזכיר את הרזדן הצפוני עם ניחוחות התבלינים והפלפל הלבן והסגול שלו, אך יש לו יותר תמצית וגוף. ביינות אדומים רבים, צבע גדול פירושו בדרך כלל טאנין גדול, אך (מסיבות שאולי לעולם לא נבין) היין שלנו אינו טאני בחומרה ולכן הוא שותה היטב כשהוא צעיר.