קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מגזין

חזה חמוץ מתוק

חזה חמוץ מתוק
דד חמוץ מתוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 283 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. חנוכה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל יהודי. גשו לסופר וקנו שום, פלפל, צימוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם חזה חמוץ מתוק, חזה חמוץ מתוק, ו חזה חמוץ מתוק.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מייבשים את החזה ומפזרים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
3
מחממים 1 כף מהשמן על אש בינונית-גבוהה בתנור הולנדי או בסיר צלייה. צורבים את החזה עד שהוא משחים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
מעבירים את החזה לצלחת.
5
מוסיפים לסיר את 1 כף השמן הנותרת ומבשלים את הבצל, תוך ערבוב מספר פעמים, עד לריכוך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
7
מוסיפים את רוטב העגבניות, המרק, הסוכר החום, 1/3 כוס החומץ, הצימוקים, גרגירי הפלפל ופלפל אנגלי ומערבבים לאיחוד טוב. מביאים לרתיחה את התערובת, מחזירים לסיר את החזה ואת כל המיצים שהצטברו, כף מעט מתערובת העגבניות-חומץ מעל החזה, מכסים היטב ומעבירים לתנור. מבשלים עד שהחזה רך במזלג, 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מוציאים את החזה מהתנור, מעבירים את הבשר לקרש חיתוך ונותנים לנוח 10 עד 20 דקות או, אם מגישים אחר כך, מכסים ומקררים את הבשר והרוטב למספר שעות או למשך הלילה. כשאתם מוכנים להגשה, חותכים את הבשר כנגד הדגן לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מערבבים את 1 כף החומץ שנותרה לרוטב החם. מחזירים את החזה הפרוס לרוטב עד שהוא מחומם ואז מגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בריסקט עובד ממש טוב עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לג ' יר מרדית סירה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -53 דולר.
לג ' יר מרדית סירה
לג ' יר מרדית סירה
הסירה שלנו תוארה כבעלת רגל אחת בצפון ר ' סדן ורגל אחת בצפון קליפורניה. הטעם מזכיר את הרזדן הצפוני עם ניחוחות התבלינים והפלפל הלבן והסגול שלו, אך יש לו יותר תמצית וגוף. ביינות אדומים רבים, צבע גדול פירושו בדרך כלל טאנין גדול, אך (מסיבות שאולי לעולם לא נבין) היין שלנו אינו טאני בחומרה ולכן הוא שותה היטב כשהוא צעיר.