חזה חמוץ מתוק
דד חמוץ מתוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 283 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. חנוכה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל יהודי. גשו לסופר וקנו שום, פלפל, צימוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם חזה חמוץ מתוק, חזה חמוץ מתוק, ו חזה חמוץ מתוק.
הוראות
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
מייבשים את החזה ומפזרים את המלח והפלפל.
מחממים 1 כף מהשמן על אש בינונית-גבוהה בתנור הולנדי או בסיר צלייה. צורבים את החזה עד שהוא משחים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מוסיפים לסיר את 1 כף השמן הנותרת ומבשלים את הבצל, תוך ערבוב מספר פעמים, עד לריכוך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את רוטב העגבניות, המרק, הסוכר החום, 1/3 כוס החומץ, הצימוקים, גרגירי הפלפל ופלפל אנגלי ומערבבים לאיחוד טוב. מביאים לרתיחה את התערובת, מחזירים לסיר את החזה ואת כל המיצים שהצטברו, כף מעט מתערובת העגבניות-חומץ מעל החזה, מכסים היטב ומעבירים לתנור. מבשלים עד שהחזה רך במזלג, 2 1/2 עד 3 שעות.
מוציאים את החזה מהתנור, מעבירים את הבשר לקרש חיתוך ונותנים לנוח 10 עד 20 דקות או, אם מגישים אחר כך, מכסים ומקררים את הבשר והרוטב למספר שעות או למשך הלילה. כשאתם מוכנים להגשה, חותכים את הבשר כנגד הדגן לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מערבבים את 1 כף החומץ שנותרה לרוטב החם. מחזירים את החזה הפרוס לרוטב עד שהוא מחומם ואז מגישים.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
בריסקט עובד ממש טוב עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לג ' יר מרדית סירה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -53 דולר.
![לג ' יר מרדית סירה]()
לג ' יר מרדית סירה
הסירה שלנו תוארה כבעלת רגל אחת בצפון ר ' סדן ורגל אחת בצפון קליפורניה. הטעם מזכיר את הרזדן הצפוני עם ניחוחות התבלינים והפלפל הלבן והסגול שלו, אך יש לו יותר תמצית וגוף. ביינות אדומים רבים, צבע גדול פירושו בדרך כלל טאנין גדול, אך (מסיבות שאולי לעולם לא נבין) היין שלנו אינו טאני בחומרה ולכן הוא שותה היטב כשהוא צעיר.