קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

חזה טלה מצופה חרדל

חזה טלה מצופה חרדל
מתכון חזה חרדל מצופה כבש יכול להיעשות בערך 3 שעות ו -20 דקות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 34 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, תפוחי אדמה חדשים וסלט גרגיר הנחלים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כבש מצופה חרדל, מתלה כבש מצופה חרדל ועשב, ו מתלה חרדל ועשב מצופה כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מחממים את השמן בדיל צלוי וחומים את הגזר, הבצל והשום על הכיריים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מוסיפים את הקורנית ועלי המפרץ, ואז מניחים את הכבש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
יוצקים מעל כל בקבוק היין וכ -350 מ " ל מים, מתבלים היטב ומכסים בחוזקה עם גיליון נייר. מבשלים את הטלה, ללא הפרעה, במשך 2 שעות, ולאחר מכן להסיר מהתנור. השאירו את הכבש להתקרר מעט לפני משיכת בעדינות את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
יוצקים את המיצים וירקות לתוך מיכל וצינה. יכול להיות מוכן עד 2 ימים מראש ומקורר.
6
להגדיל את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
הניחו את הטלה, עור כלפי מעלה, בתוך פח קלייה רדודה מברשת בנדיבות עם חרדל. לארוז מעל פירורי הלחם טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8
אופים במשך 30 דקות עד הפירורים קלויים ופריכים.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
בינתיים, להרים את השומן המוצק מהרוטב הקר לחמם את הרוטב על הכיריים. הרם את הטלה על לוח וחתוך לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
10
מגישים עם הירקות ברוטב שלהם, תפוחי אדמה מבושלים וסלט גרגר.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה