חזה טלה מצופה חרדל
מתכון חזה חרדל מצופה כבש יכול להיעשות בערך 3 שעות ו -20 דקות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 34 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, תפוחי אדמה חדשים וסלט גרגיר הנחלים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כבש מצופה חרדל, מתלה כבש מצופה חרדל ועשב, ו מתלה חרדל ועשב מצופה כבש (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מחממים את השמן בדיל צלוי וחומים את הגזר, הבצל והשום על הכיריים במשך כ 5 דקות.
מוסיפים את הקורנית ועלי המפרץ, ואז מניחים את הכבש על גבי.
יוצקים מעל כל בקבוק היין וכ -350 מ " ל מים, מתבלים היטב ומכסים בחוזקה עם גיליון נייר. מבשלים את הטלה, ללא הפרעה, במשך 2 שעות, ולאחר מכן להסיר מהתנור. השאירו את הכבש להתקרר מעט לפני משיכת בעדינות את העצמות.
יוצקים את המיצים וירקות לתוך מיכל וצינה. יכול להיות מוכן עד 2 ימים מראש ומקורר.
להגדיל את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז
הניחו את הטלה, עור כלפי מעלה, בתוך פח קלייה רדודה מברשת בנדיבות עם חרדל. לארוז מעל פירורי הלחם טפטוף עם שמן זית.
אופים במשך 30 דקות עד הפירורים קלויים ופריכים.
בינתיים, להרים את השומן המוצק מהרוטב הקר לחמם את הרוטב על הכיריים. הרם את הטלה על לוח וחתוך לחתיכות.
מגישים עם הירקות ברוטב שלהם, תפוחי אדמה מבושלים וסלט גרגר.