חזה טלה צלוי
נסו תנור שום קלוי עצם-בעור-על חזה עוף (Aka חזה עוף מפוצל), חזה האביב של מתכון כבש עם לימון ורוזמרין, ו חזה ברווז צלוי במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מערבבים פטרוזיליה קצוצה, חומץ, מיץ לימון טרי, שום, דבש, פתיתי פלפל אדום, ומלח בקערה גדולה.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
לטאטא שמן זית, מלח, כמון, פלפל שחור, עשבי תיבול איטלקים יבשים, קינמון, כוסברה, ופפריקה בקערה גדולה עד בשילוב.
מעיל כל שד כבש בתערובת שמן זית ותבלינים ולהעביר למחבת צלייה, צד שומן למעלה.
בחוזקה לכסות מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש עד הבשר רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 2 שעות.
מוציאים טלה מהתנור וחותכים לארבעה חלקים.
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ולמקם חתיכות כבש על זה.
מברשת את צמרות של כל חתיכה עם טפטוף שומן מן המחבת צלייה.
אופים כבש עד הבשר הוא השחמה וקצוות הם פריכים, על 20 דקות.
להגדיל את התנור של מטלית לכבש גבוה וחום במשך 4 דקות.
מגישים כבש עם רוטב פטרוזיליה וחומץ.
מרכיבים
11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה איטלקית שטוחה2ציפורןשום, מרוסק11 קילו קישואים,קינמון טחון11 קילו קישואים,כוסברה טחונהname2(יכול להיות או להרחיק)כמון טחון11 קילו קישואים,1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1לימון, juiced2קילוגרםחזה כבש, מופרד בשני חלקים2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)11 קילו קישואים,חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי1(יכול להיות או להרחיק)שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף1צביטה(צינור גדול)11 קילו קישואים,תיבול עשבי תיבול איטלקי מיובש796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבן, יותר לפי הצורך