חזה עוף אוקסאקה
חזה עוף אוקסאקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו פלפל, גרגרי מרק בטעם עוף, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שמנת חמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה מוצק. נסו חזה עוף אוקסאקה, חזה עוף אוקסאקה-עוף מטוגן ברוטב צ'יפוטלה, ו שום תנור קלוי עצם בעור על חזה עוף (המכונה גם חזה עוף מפוצל) (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת רוטב צ ' יפוטלה, שלבו 3 מרכיבים ראשונים בבלנדר; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים רוטב לקערה; מערבבים שמנת חמוצה ו 1 כף מיץ.
כדי להכין עוף, לזרוק אבוקדו עם 1 כף מיץ.
חותכים חריץ אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל חצי השד כדי ליצור כיס. דברים 1 פרוסת אבוקדו ו 2 כפות גבינה לתוך כל כיס.
מפזרים עוף במלח ופלפל, ועוף מחפר בקמח. טובלים עוף בחלבונים; לחפור בפירורי לחם.
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים עוף; מטגנים 6 דקות מכל צד או עד לסיום העוף.
זורקים פסטה עם זיתים ופטרוזיליה.
מניחים 1 1/3 כוסות פסטה על כל אחת מ -6 צלחות. מסדרים עוף על פסטה; מעל כל מנה כ -3 כפות רוטב צ ' יפוטלה.