חזה עוף אפוי פריך
חזה עוף אפוי פריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזה עוף, panko, גבינת gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שום פריך חזה עוף אפוי, חזה עוף בפרמזן פריך, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ולהתאים אותו עם מתלה חוט. שמן קלות את המדף ולהניח בצד.
מניחים את panko, גבינה, ושמן נמדד בצלחת רדודה, מתבלים עם מלח ופלפל, ולהשתמש בידיים שלך לשלב באופן שווה.
מניחים את המיונז, חלב ותימין בצלחת רדודה אחרת, מתבלים במלח ופלפל, ומקציפים לשלב. תניח את שתי הכלים בצד.
חותכים כל חזה עוף במחצית לרוחב.
מניחים חתיכה 1 בין יריעות 2 של פלסטיק לעטוף פאונד לעובי זוגי (על 1/2 אינץ') עם פטיש בשר או בתחתית מחבת.
מניחים על צלחת גדולה או תבנית אפייה שנייה. חזור עם חתיכות העוף שנותרו.מתבלים את שני הצדדים של חתיכות העוף במלח ופלפל. לטבול 1 חתיכת עוף בתערובת המיונז ולהפוך למעיל. ואז לטבול אותו בתערובת panko, להפוך את המעיל, ולחץ על התערובת על העוף לדבוק.
מניחים את העוף בפירורי לחם על מתלה החוט המוכן וחוזרים עם חתיכות העוף הנותרות, ומשאירים לפחות 1/4 עד 1/2 אינץ ' של מקום בין החתיכות.
אופים עד העוף הוא חום זהוב מבושל דרך, כ 40 דקות.