חזה עוף במילוי נויפשאטל ובשר סרטנים
חזה עוף ממולא עם Neufchatel ו בשר סרטנים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חזה עוף, sara lee® & לחם דגנים, פלפל לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו חזה עוף ממולא, אספרגוס-חזה עוף ממולא, ו חזה עוף ממולא צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית מערבבים את גבינת Neufchatel, בצל, פטרוזיליה, שמיר, שום ופלפל לימון.
מוסיפים בשר סרטנים ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כיסוי, ומקרר.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מעיל 9x13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול. במעבד מזון, לעבד לחם כדי ליצור פירורים קטנים.
באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך לחצי אופקית דרך מרכז כל חזה עוף חצי, יצירת כיס. מלא כל כיס עם 1/4 של תערובת הסרטן. ואז לטבול כל חתיכת עוף לתוך קמח, ביצים, ולבסוף פירורי לחם למעיל. לכסות לחלוטין. מסדרים תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד שהעוף מבושל דרך ופירורי לחם הוא חום זהוב.