חזה עוף ברוטב שמנת חמוצה ויין
חזה עוף ברוטב שמנת ויין חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 817 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לך שקדים חתוכים, פפריקה, מרק עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . מתכונים דומים: חזה עוף ברוטב שמנת חמוצה, שמנת חמוצה חזה עוף, ו חזה עוף עם שמנת חמוצה Jalapenos.
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. להתפורר כאשר מגניב; להגדיר בייקון בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס צלחת אפייה 7x11 אינץ ' עם ספריי בישול.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית, ומטגנים במחבת את חצאי חזה העוף עד לחום משני הצדדים, כ -6 דקות לכל צד (הבשר עדיין יהיה ורוד בפנים). מסדרים את חזה העוף בתבנית האפייה, ומפזרים את הפטריות על העוף. מבשלים את הבצל הירוק במחבת החמה על אש בינונית עד שהתרכך, כ 3 דקות; מערבבים בפפריקה וקמח. מטגנים את תערובת הקמח במשך כ 1 דקה. מחית את קוביית הבוליון ב 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה, וטאטא את הבוליון לתערובת הקמח. מביאים לרתיחה (רוטב יהיה עבה). בהדרגה להקציף יין לבן למחבת, ולהביא לרתיחה. מערבבים את השמנת החמוצה לתוך הרוטב.
יוצקים את הרוטב על חזה העוף בתבנית האפייה.
מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
כחצי שעה לפני העוף נעשה, להביא את האורז ו 4 כוסות מים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
בואו אורז לעמוד מכוסה במשך כ -10 דקות.
כדי לשרת, כפית את האורז מבושל על מגש, העליון עם חזה עוף. מערבבים את הרוטב שנותר בצלחת, וכפית על העוף; מקשטים עם בייקון מתפורר ושקדים חתוכים.