פסטת עניבת פרפר עם ברוקולי, שום ולימון
פסטת עניבת פרפר עם ברוקולי, שום ולימון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מיץ לימון, פלפל טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: שום לימון ברוקולי זוקיני פסטה עם פרושוטו ופירורי לחם קלויים, פסטה ברוקולי ושום, ו פסטה שום ברוקולי.
הוראות
שמן זית חם במחבת קטנה על אש נמוכה. לאט לבשל שום בשמן עד הזהב, על 2 עד 3 דקות. היזהר מאוד לא לשרוף שום. מערבבים במיץ לימון, ומתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים. כ 5 דקות לפני הפסטה נעשית, טיפה ברוקולי לתוך מי הפסטה. המשך לבשל עד הפסטה מבושלת ברוקולי הוא פריך במכרז.
לזרוק פסטה, ברוקולי, ורוטב לימון בקערה גדולה.
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת.