חזה עוף מטוגן בנוסח קייג'ון
אם יש לכם קמח עצמי עולה, שמן זית, חזה עוף עור עצמותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 26 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות בסגנון קייג'ון, הטילפיה המתובלת בקג'ון של נטלי מטוגנת בפאן-פריד, ו חזה עוף איטלקי מתובל.
הוראות
מפזרים עוף עם 1 כפית. תיבול.
לשלב תיבול הנותרים, קמח, קמח תירס. לדלות עוף בתערובת קמח, מתנער עודף.
ממיסים חמאה בשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים עוף ומבשלים 8 עד 10 דקות בכל צד או עד לסיום. לסחוט מיץ מלימון על פני עוף, ומקשטים, אם תרצה.
* ניתן להחליף תיבול קריאולי.