חזה עוף ממולא בסרטן מרסלה
חזה עוף ממולא בסרטן מרסלה עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 347 קלוריות, 49 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם חמאה, מלח, בשר סרטנים גושי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63%, שהוא מוצק. חזה עוף ממולא בסרטן, חזה עוף ממולא בסרטן אלגנטי וחזה עוף מרסלה לימון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר קטן ממיסים 2 כפות חמאה. מערבבים פנימה 2 כפיות קמח, מלח ופלפל עד לקבלת מרקם חלק; להוסיף חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה את הסרטן, הפטריות וגבינת הפרמזן.
משטחים את העוף ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי. מעל כל חתיכה 3 כפות תערובת סרטנים.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד קצר; קשירה עם חוט מטבח.
בקערה רדודה מערבבים את הפפריקה ואת יתרת הקמח.
מוסיפים לחמניות עוף, אחת בכל פעם, והופכים לציפוי. במחבת גדולה משחימים עוף בשארית החמאה מכל הצדדים.
הוסף יין. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות.
מוציאים את העוף ושומרים חם. בקערה קטנה מערבבים קמח וחמין; מערבבים פנימה מים עד לתערובת אחידה. מערבבים לתוך מיצי בישול. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
חותכים חוט לחמניות עוף; להגיש עם רוטב.