עוף, Andouille, ואויסטר גאמבו הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. אם יש לכם andouille, עלי דפנה, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף, Andouille, ואויסטר פילה גאמבו, Andouille, סרטן Gumbo צדפה, ו Andouille, סרטן Gumbo צדפה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לתבל את התרנגולת בנדיבות עם מלח ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים את השמן והקמח בסיר גדול, כבד או תנור הולנדי מעל חום בינוני. ערבוב לאט וכל הזמן, לעשות roux צבע של שוקולד. (כשניסיתי להכין את הרביכה הראשונה שלי לפני שנים, אני זוכר שהתקשרתי לאבא ושאלתי אותו כמה זמן זה ייקח, והוא אמר לי " הזמן שלוקח לשתות שתי בירות."לא להיות שתיין בירה, הייתי צריך לבוא עם המערכת שלי. אני עכשיו לשים על שני אלבומי שיא, וכאשר הם שיחקו את רביכה שלי הוא בדרך כלל רק על הזכות.)
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל, הפלפלים והסלרי, ומבשלים, ערבוב, עד שהם רכים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את מרק העוף. (אני בדרך כלל לחמם אותו בסיר רק קצת לפני הוספת אותו לתערובת רו.) מערבבים כדי להתמזג, ומביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
5
תוסיף את העוף. (יש כאלה שיגידו לך חום העוף הראשון, אבל שמתי אותו גלם.)
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את עלי המפרץ ואת הקורנית, ומבשלים ברתיחה עדינה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את andouille ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העוף הוא מאוד רך, שעה עד שעה וחצי יותר.
מרכיבים שתצטרך
8
כמה דקות לפני ההגשה, להוסיף את הצדפות ומבשלים רק עד צדפות להתכרבל, כשלוש דקות. להתאים תיבול לפי הטעם. (אם הגמביה הופך עבה מדי במהלך הבישול, פשוט להוסיף יותר מרק עוף או מים.)
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Santiago Ruiz Albarino Blend. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.