קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

חזה עוף עגבניות

חזה עוף עגבניות
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן ? חזה עוף טומטיו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -35 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 381 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-50 דקות . 20 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם בצל, אבקת שום, רוטב טריאקי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלסה קיווי-טומטיו ורדה , תבשיל חזיר לטיני וטומטיו , וקדי חזיר עם זיגוג מנגו-קיווי מוגש עם סלסת טומטיו .

הוראות

1
טורפים בירה, רוטב טריאקי, אבקת צ'ילי ואבקת שום יחד בקערה; יוצקים לשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את העוף, מצפים במרינדה, סוחטים את עודפי האוויר ואוטמים את השקית. להשרות במקרר 6 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
3
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה ומשמנים קלות את השבכה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מוציאים את העוף מהמרינדה ומנערים עודפים. זורקים את יתרת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מבשלים את חזה העוף על גריל שחומם מראש עד שהם אינם ורודים יותר במרכז והמיצים מתבהרים, 7 עד 10 דקות לכל צד. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות צלזיוס). מסדרים חזה עוף בתבנית אפייה ומעל כל אחד מהם פרוסת גבינת מינסטר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מונסטרמונסטר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מערבבים עגבניות ומים בסיר גדול; מביאים מים לרתיחה, מניחים מכסה על הסיר, מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות להתפוצץ, 7 עד 10 דקות. מערבבים בצל ושום לרוטב עגבניות; מתבלים במלח ופלפל; ממשיכים לבשל ברתיחה נמוכה עד שהבצל רך, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
יוצקים רוטב עגבניות לבלנדר. כסה והחזק את המכסה כלפי מטה; דופקים כמה פעמים לפני שמשאירים לתערובת אחידה. מערבבים שמנת חמוצה וכוסברה לתוך רוטב העגבניות; יוצקים על העוף וגבינת מינסטר.
מרכיבים שתצטרך
מונסטרמונסטר
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה