חזה עוף עגבניות
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן ? חזה עוף טומטיו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -35 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 381 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-50 דקות . 20 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם בצל, אבקת שום, רוטב טריאקי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלסה קיווי-טומטיו ורדה , תבשיל חזיר לטיני וטומטיו , וקדי חזיר עם זיגוג מנגו-קיווי מוגש עם סלסת טומטיו .
הוראות
טורפים בירה, רוטב טריאקי, אבקת צ'ילי ואבקת שום יחד בקערה; יוצקים לשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים את העוף, מצפים במרינדה, סוחטים את עודפי האוויר ואוטמים את השקית. להשרות במקרר 6 עד 24 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה ומשמנים קלות את השבכה.
מוציאים את העוף מהמרינדה ומנערים עודפים. זורקים את יתרת המרינדה.
מבשלים את חזה העוף על גריל שחומם מראש עד שהם אינם ורודים יותר במרכז והמיצים מתבהרים, 7 עד 10 דקות לכל צד. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות צלזיוס). מסדרים חזה עוף בתבנית אפייה ומעל כל אחד מהם פרוסת גבינת מינסטר.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים עגבניות ומים בסיר גדול; מביאים מים לרתיחה, מניחים מכסה על הסיר, מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות להתפוצץ, 7 עד 10 דקות. מערבבים בצל ושום לרוטב עגבניות; מתבלים במלח ופלפל; ממשיכים לבשל ברתיחה נמוכה עד שהבצל רך, כ-15 דקות.
יוצקים רוטב עגבניות לבלנדר. כסה והחזק את המכסה כלפי מטה; דופקים כמה פעמים לפני שמשאירים לתערובת אחידה. מערבבים שמנת חמוצה וכוסברה לתוך רוטב העגבניות; יוצקים על העוף וגבינת מינסטר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ-15 דקות.