חזה עוף עטוף פרושוטו עם גבינת עיזים
חזה עוף עטוף פרושוטו עם גבינת עיזים Herbed עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 362 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל טחון, בזיליקום, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חזה עוף ממולא בשום גבינת עיזים, שבת פשוטה: פרושוטו עטוף גבינת עיזים ממולאים עוף, ו חזה עוף עטוף פרושוטו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים 1 כף שמן זית על תבנית אפייה, ומניחים בצד.
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בצלצלים, ומבשלים עד שהם הופכים שקופים, על 3 דקות. מערבבים את השום, קורנית, מלח ופלפל; מבשלים ומערבבים 2 דקות נוספות.
מעבירים את תערובת שאלוט לקערה.
מערבבים בגבינת העז, תאריכים ובזיליקום; מערבבים עד בשילוב טוב.
עם סכין חדה, לחתוך חתך ארוך 1 אינץ ' לתוך הצד העבה של כל חזה עוף. תכניסי את האצבעות שלך לחריץ, ותרחיבי את החתך כדי ליצור כיס בבשר השד. עם האצבעות או כף, דברים כל חזה עוף עם כ 1/4 כוס של תערובת גבינת עיזים. נגב כל תערובת גבינה מחוץ לשד העוף, ועטוף כל שד בפרוסה של פרושוטו כך שפתיחת הכיס מכוסה.
מניחים את שדי העוף, הצדדים התפר למטה, על תבנית אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד בשר העוף כבר לא ורוד ואת prosciutto הוא השחמה פריך, כ 40 דקות. תהפכי את חזה העוף אחרי 20 דקות.