חזה עוף עם אורזו מרווה
חזה עוף עם מרווה Orzo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: דיז'ון וחזה עוף מרווה, חזה עוף בגריל מרווה ושום, ו חזה עוף עטוף בבייקון ומרווה.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים 1 כפית פלפל בצלחת רדודה או כבד חובה zip-top שקית פלסטיק.
הוסף עוף; כיסוי או חותם, וצינה 2 שעות, מפנה מדי פעם.
לבשל orzo ב 2 פחיות מרק עוף על פי הוראות החבילה; לנקז ולהניח בצד.
הסר עוף מן המרינדה, השלכת המרינדה.
עוף חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול ירקות על חום גבוה 3 דקות בכל צד או עד שנעשה.
בצל מטוגן, שום וסלרי, במחבת מצופה ספריי בישול עד למכרז.
להוסיף 1 הנותרים מרק עוף ויין; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד הנוזל מצטמצם 1/2 כוס. מערבבים באורזו, גבינת פרמזן, 3 כפות מרווה קצוצה, ונותר 1/2 פלפל כפית; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, רק עד מחומם היטב.