קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

אמנון צ'ילי ליים בגריל עם סלסה אפרסק

אמנון צ'ילי ליים בגריל עם סלסה אפרסק
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ירכיים עוף בגריל עם סלסה אפרסק ליים, שרימפס צ'ילי בגריל עם סלסה דבש אפרסק, ו קבב עוף בגריל צ'ילי ליים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
אני לא יכול להגיד לך כמה פעמים הרסתי חתיכה טובה של דגים. לגמרי הרסתי את זה. או שלא בישל אותו מספיק זמן או שרף אותו לפריך.אני נרגש לומר שסוף סוף הצלחתי! אמנון אכלנו לארוחת ערב לילה אחד השבוע התברר יפה וטעים באמת!פלקי ולח מבפנים. פריך ומלא טעם בצד החיצוני. אני חושב שדגים יתחילו להופיע בקביעות בארוחת הערב שלנו. table.At ראשית לא הייתי בטוח איך לתקן את הדג הזה (לא רציתי להרוס עוד ארוחת ערב!), אז חיפשתי כמה רעיונות בגוגל. אני מחפש מתכון שיהיה מהיר, יש כמה מרכיבים, ויהיה סופר קל עבור השף דגים מתחילים שאני.המתכון הזה ממש מתאים לתיאור הזה! זה כל כך קל ויש לו תוצאות כל כך טובות! אתה פשוט לצפות את הדגים לשפשף יבש עשוי משלושה מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
בואו הטעמים לבוא יחד במשך כ 30 דקות במקרר וגריל אותו במשך כ 6 דקות. קלי קלות. אם אתה מאוים על ידי המחשבה של בישול דגים, בבקשה לתת מתכון זה סופר קל לנסות. השתמשתי בטילפיה קפואה שהפשרתי חלקית במיקרוגל במשך 6 דקות על הפשרה ואז אפשרתי לדגים לשבת על הדלפק במשך כ -20 דקות. עבד בסדר גמור. אין טעם חשוד בכלל. הוא טעם טרי וטעים והצ ' ילי לא משתלט עליו. מייקל, שמעולם לא היה אוהד של דגים, אכל את כל היצירה ואמר, " אתה יודע מותק, אני באמת לא חושב שאני הולך לאהוב את זה... אבל זה נהדר!"באופן אישי, אהבתי את תוספת סלסה אפרסק על הדגים לתת קצת מתיקות לחתוך את החום של הצ' ילי. אם אתה לא אוהד של סלסה אפרסק, להשתמש במה שאתה אוהב... לעזאזל, מייקל בטח יאכל את זה עם קטשופ! אמנון צ ' ילי ליים בגריל עם סלסה אפרסק
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
אמנוןאמנון
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מותאם ממתכון על Foodnetwork.com
4
ללא גלוטן, מוצרי חלב / קזאין וסויה
5
Recipe1 lb ידידותי למדפסת. אמנון טרי (2 פילה)1 כף אבקות צ ' ילי 1 כפית אבקת שום 1/4 כפית מלח (אופציונלי)2 כפות שמן זית oil1 כף מיץ לימון 3 כפות סלסה אפרסק ללא גלוטן
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מחבת גריל חום 10 דקות לפני הבישול. קבל את מחבת הגריל חם מאוד (טיפה של מים צריך לרחוש מיד).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
7
מברשת שמן זית על התבלין שפשף דגים ומניחים על הגריל. מבשלים 3-4 דקות בכל צד עד הדג הוא מזלג במכרז & בעדינות פתיתים. צלחת דגים בגריל ומפזרים כל מנה עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מוסיפים 1/2 כפות סלסה על גבי כל פילה ומגישים עם תרד טרי או ברוקולי מאודה!תהנו!
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1שולחןאבקת צ'יליאבקת צ'ילי11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה2ריבס, קצוץ טרי או קפואללא גלוטן, מוצרי חלב / קזאין וסויהללא גלוטן, מוצרי חלב / קזאין וסויה2ריבס, קצוץ טרי או קפואאמנון צ'ילי ליים בגריל עם סלסה אפרסקאמנון צ'ילי ליים בגריל עם סלסה אפרסק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 תות, קלוף1 תות, קלוף1שולחן1 תות, קלוף1 תות, קלוף2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2Tbs2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2ריבס, קצוץ טרי או קפואמותאם ממתכון על Foodnetwork.comמותאם ממתכון על Foodnetwork.com2ריבס, קצוץ טרי או קפואמתכון ידידותי למדפסתמתכון ידידותי למדפסת3(חוֹרֶף)סלסה אפרסק ללא גלוטןסלסה אפרסק ללא גלוטן3Tbsסלסה אפרסק ללא גלוטןסלסה אפרסק ללא גלוטן0(יכול להיות או להרחיק)מלח (אופציונלי)מלח (אופציונלי)0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טילפיה טרייה (2 פילטים)טילפיה טרייה (2 פילטים)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אמנוןאמנון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.