זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ירכיים עוף בגריל עם סלסה אפרסק ליים, שרימפס צ'ילי בגריל עם סלסה דבש אפרסק, ו קבב עוף בגריל צ'ילי ליים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
אני לא יכול להגיד לך כמה פעמים הרסתי חתיכה טובה של דגים. לגמרי הרסתי את זה. או שלא בישל אותו מספיק זמן או שרף אותו לפריך.אני נרגש לומר שסוף סוף הצלחתי! אמנון אכלנו לארוחת ערב לילה אחד השבוע התברר יפה וטעים באמת!פלקי ולח מבפנים. פריך ומלא טעם בצד החיצוני. אני חושב שדגים יתחילו להופיע בקביעות בארוחת הערב שלנו. table.At ראשית לא הייתי בטוח איך לתקן את הדג הזה (לא רציתי להרוס עוד ארוחת ערב!), אז חיפשתי כמה רעיונות בגוגל. אני מחפש מתכון שיהיה מהיר, יש כמה מרכיבים, ויהיה סופר קל עבור השף דגים מתחילים שאני.המתכון הזה ממש מתאים לתיאור הזה! זה כל כך קל ויש לו תוצאות כל כך טובות! אתה פשוט לצפות את הדגים לשפשף יבש עשוי משלושה מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
אמנון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
בואו הטעמים לבוא יחד במשך כ 30 דקות במקרר וגריל אותו במשך כ 6 דקות. קלי קלות. אם אתה מאוים על ידי המחשבה של בישול דגים, בבקשה לתת מתכון זה סופר קל לנסות. השתמשתי בטילפיה קפואה שהפשרתי חלקית במיקרוגל במשך 6 דקות על הפשרה ואז אפשרתי לדגים לשבת על הדלפק במשך כ -20 דקות. עבד בסדר גמור. אין טעם חשוד בכלל. הוא טעם טרי וטעים והצ ' ילי לא משתלט עליו. מייקל, שמעולם לא היה אוהד של דגים, אכל את כל היצירה ואמר, " אתה יודע מותק, אני באמת לא חושב שאני הולך לאהוב את זה... אבל זה נהדר!"באופן אישי, אהבתי את תוספת סלסה אפרסק על הדגים לתת קצת מתיקות לחתוך את החום של הצ' ילי. אם אתה לא אוהד של סלסה אפרסק, להשתמש במה שאתה אוהב... לעזאזל, מייקל בטח יאכל את זה עם קטשופ! אמנון צ ' ילי ליים בגריל עם סלסה אפרסק
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקים
אמנון
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
ערמוני מים, משולבים
3
מותאם ממתכון על Foodnetwork.com
4
ללא גלוטן, מוצרי חלב / קזאין וסויה
5
Recipe1 lb ידידותי למדפסת. אמנון טרי (2 פילה)1 כף אבקות צ ' ילי 1 כפית אבקת שום 1/4 כפית מלח (אופציונלי)2 כפות שמן זית oil1 כף מיץ לימון 3 כפות סלסה אפרסק ללא גלוטן
מרכיבים שתצטרך
אמנון
1 תפוז, גרידה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מחבת גריל חום 10 דקות לפני הבישול. קבל את מחבת הגריל חם מאוד (טיפה של מים צריך לרחוש מיד).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
7
מברשת שמן זית על התבלין שפשף דגים ומניחים על הגריל. מבשלים 3-4 דקות בכל צד עד הדג הוא מזלג במכרז & בעדינות פתיתים. צלחת דגים בגריל ומפזרים כל מנה עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
מוסיפים 1/2 כפות סלסה על גבי כל פילה ומגישים עם תרד טרי או ברוקולי מאודה!תהנו!
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.