אמנון ברוטב שמנת חרדל
טילפיאן ברוטב חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. לך לחנות ותביא קצפת, חרדל דיז'ון, מרק עוף פחות נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו אמנון צלוי ברוטב צ'ייב חרדל, אמנון צלוי עם פריזה - סלט תפוחים וחרדל-רוטב פטרוזיליה, ו פטריות Tilapian ו-baby portobello ברוטב שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים דגים עם קורנית, פלפל, ומלח.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף דגים; לבשל 1 דקה בכל צד.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים פטריות; מבשלים, חשופים, 1 דקה או עד הפטריות רכות.
מוסיפים שמנת וחרדל למחבת; מערבבים עם מקציף עד בשילוב טוב. מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.