חזה עוף עם מילוי תפוחים בקארי
חזה עוף עם מילוי תפוחים בקארי נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ תפוחים, שום, אבקת קאריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו חזה עוף W / מילוי תפוחים בקארי, חזה עוף בקארי, ו חזה עוף בגריל עם מילוי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת לא מקל על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וסלרי; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
להוסיף תפוח 1 כפית אבקת קארי; לטגן 3 דקות או עד אפל הוא רך. מערבבים בצימוקים, 1/2 כפית שום טחון, ו 1/3 מרק כוס; לבשל 4 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה. תערובת תפוח כפית לתוך קערה קטנה; להפריש.
חותכים חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל שד חצי כדי ליצור כיס. דברים על תערובת תפוח 1/4 כוס לתוך כל כיס.
חום 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
הוסף עוף; לטגן 6 דקות בכל צד או עד הסוף.
להוסיף 3/4 כפית אבקת קארי, מרק שנותר, מיץ תפוחים, ושום למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 5 דקות או עד מופחת 1 כוס.
מערבבים היטב קורנפלור ומים.
מוסיפים לתערובת מרק במחבת; מערבבים עם מקצף. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להחזיר עוף למחבת; לכסות ומבשלים 2 דקות או עד מחומם.