חזה עוף צלוי במחבת של סוזן ספייסר עם חומץ, חרדל וטרגון
חזה עוף צלוי במחבת של סוזן ספייסר עם חומץ, חרדל, ו טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם עלי טרגון, חמאה, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו עוף צלוי עם טרגון ורוטב חרדל, טרגון וחרדל עוף צלוי בטעם חופשי, ו שום ועשב צלוי חזה הודו עם מיונז טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למיקום השלישי התחתון, וחמם מראש ל 325 ° F. העונה חזה עוף עם מלח ופלפל משני הצדדים.
יוצקים את שמן הזית למחבת המוגדרת על חום בינוני-גבוה, וכאשר רק עומד לעשן, מוסיפים את העור חזה עוף למטה. מיד להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד משחימים היטב על הקרקעית, על שש עד שבע דקות. להזיז אותם מדי פעם כדי למנוע מהם דבק. להפוך אותם, ולבשל עד מבושל לחלוטין דרך, כחמש עד שבע דקות. כאשר נעשה זאת, להעביר את העוף לתנור צלחת בטוחה, ומניחים בתנור החם.
לשפוך את כל גריז במחבת. עם החום עדיין על בינוני, יוצקים את המניה וחומץ, ולהשתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות השחמה.
תן את הנוזל להפחית בערך 1/2 כוס, ולאחר מכן מערבבים את החמאה, חרדל, טרגון. מערבבים עד הרוטב הוא" שמנת מעט", ולאחר מכן לכבות את החום. במידת הצורך, להוסיף יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
מחלקים את חזה העוף בין ארבע צלחות, וכפית על הרוטב.
מפזרים את העירית על גבי. אני מוגש אלה עם צד של אספרגוס קלוי.