קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

חזה עוף רוזמרין, חמאה חומה ורביולי בלסמי, סלט תרד חם עם פנקטה ויניגרט מתוק

חזה עוף רוזמרין, חמאה חומה ורביולי בלסמי, סלט תרד חם עם פנקטה ויניגרט מתוק
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, שמן זית, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: רביולי תירס מתוק עם רוטב בזיליקום חמאה חום קומפוט עגבניות שרי חם, סלט תרד עם סלמון ויניגרט בלסמי-רוזמרין, ו סלט כרוב אדום עם פנקטה חמה-רוטב בלסמי.

הוראות

1
עוף מעיל בחומץ בלסמי, ואז שמן זית. עוף העונה עם רוזמרין, מלח ופלפל ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה לרביולי. מים מלוחים ושחרר רביולי במים. מבשלים 8 דקות או עד רביולי להרחיב, לצוף אל העליון של מים, והם אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים מחבת nonstick בינונית על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים חזה עוף ושום סדוק למחבת. מבשלים עוף 12 דקות, או עד מיצים לרוץ ברור, מפנה מדי פעם. חומץ בלסמי יפיק חום עמוק, גימור מתוק על העוף כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כאשר העוף נמצא במרחק של 2 או 3 דקות מסיום, מחממים מחבת שנייה מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני. למחבת השנייה, להוסיף חמאה למחבת ולתת לו להתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר עוף מן המחבת הראשונה ולהעביר מגש חם. במחבת מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף pancetta. בראון את bits pancetta, כ 2 או 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מגבות נייר כדי לנקז ולהחזיר מחבת לחום, הפחתת חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים שמן בצלצלים למחבת ונותנים לצלצלים לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כאשר החמאה לרביולי יש השחמה, להוסיף רביולי מבושל למחבת ולהפוך חמאה לחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים חומץ בלסמי לרביולי ומבשלים דקה או 2 יותר כדי להפחית את החומץ וזיגוג את הרביולי. החומץ יהפוך סמיך וסירופ כמו.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רביולירביולי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
10
מוסיפים גבינה, פטרוזיליה, מלח ופלפל לפסטה ומסירים את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
לצלצלים המוקפצים לסלט התרד, מוסיפים סוכר ומבשלים סוכר בצלצלים דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים חומץ למחבת, מגרדים את טפטוף המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים תרד לרוטב ופונים לנבול ומעילים אותו באופן שווה בויניגרט מתוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
14
להוסיף פריך pancetta לסלט.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
15
מגישים עוף לצד רביולי וסלט תרד, כולם על אותה צלחת ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רביולירביולי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ בלסמי, גלגל העין זה, רק מספיק כדי לצפות עוף בקלילותחומץ בלסמי, גלגל העין זה, רק מספיק כדי לצפות עוף בקלילות2קרום: פירורי קרקר גרהםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)2קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ בלסמי, גלגל העין זהחומץ בלסמי, גלגל העין זה3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה, חתוכה לחתיכות קטנות4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור גסמלח ופלפל שחור גס1חבורהבערך 10 אונקיות תרד שטוח עלהבערך 10 אונקיות תרד שטוח עלה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה בעלת עלה שטוח, כמה חופניםפטרוזיליה קצוצה בעלת עלה שטוח, כמה חופנים4ציפורןשום, סדוק הרחק העור עם מכה על שטוח הסכין שלךשום, סדוק הרחק העור עם מכה על שטוח הסכין שלך2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבתשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת62 כפות חמאה מומסתפנצ'טה, קצוץפנצ'טה, קצוץ2חופניםפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו3גבעולים רוזמרין, עלים מופשטים וקצוצים, על 2 כפותגבעולים רוזמרין, עלים מופשטים וקצוצים, על 2 כפות4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל1קטןשאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק4חזה עוף ללא עצמות, ללא עור, 6 עד 8 אונקיות כלחזה עוף ללא עצמות, ללא עור, 6 עד 8 אונקיות כל2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1חבילה12 עד 16 אונקיות, רביולי טרי, כל מילוי טעם12 עד 16 אונקיות, רביולי טרי, כל מילוי טעם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.