חזה עוף רוזמרין, חמאה חומה ורביולי בלסמי, סלט תרד חם עם פנקטה ויניגרט מתוק
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, שמן זית, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: רביולי תירס מתוק עם רוטב בזיליקום חמאה חום קומפוט עגבניות שרי חם, סלט תרד עם סלמון ויניגרט בלסמי-רוזמרין, ו סלט כרוב אדום עם פנקטה חמה-רוטב בלסמי.
הוראות
1
עוף מעיל בחומץ בלסמי, ואז שמן זית. עוף העונה עם רוזמרין, מלח ופלפל ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה לרביולי. מים מלוחים ושחרר רביולי במים. מבשלים 8 דקות או עד רביולי להרחיב, לצוף אל העליון של מים, והם אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מחממים מחבת nonstick בינונית על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים חזה עוף ושום סדוק למחבת. מבשלים עוף 12 דקות, או עד מיצים לרוץ ברור, מפנה מדי פעם. חומץ בלסמי יפיק חום עמוק, גימור מתוק על העוף כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
כאשר העוף נמצא במרחק של 2 או 3 דקות מסיום, מחממים מחבת שנייה מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני. למחבת השנייה, להוסיף חמאה למחבת ולתת לו להתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר עוף מן המחבת הראשונה ולהעביר מגש חם. במחבת מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף pancetta. בראון את bits pancetta, כ 2 או 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מגבות נייר כדי לנקז ולהחזיר מחבת לחום, הפחתת חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים שמן בצלצלים למחבת ונותנים לצלצלים לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
כאשר החמאה לרביולי יש השחמה, להוסיף רביולי מבושל למחבת ולהפוך חמאה לחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים חומץ בלסמי לרביולי ומבשלים דקה או 2 יותר כדי להפחית את החומץ וזיגוג את הרביולי. החומץ יהפוך סמיך וסירופ כמו.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רביולי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 תותים קפואים ללא סוכר
10
מוסיפים גבינה, פטרוזיליה, מלח ופלפל לפסטה ומסירים את המחבת מהחום.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.