חזיר אינדונזי סאטה
גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית נסו חזיר אינדונזי סאטה, חזיר אינדונזי סאטה, ו בשר סאטה A lan indonesian sate babi (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, שום תהליך, בצל ירוק, זנגביל, בוטנים, מיץ לימון, דבש, רוטב סויה, כוסברה, פתיתי פלפל אדום. מחית עד כמעט חלקה.
יוצקים מרק וחמאה, ומערבבים שוב.
מניחים קוביות חזיר בשקית פלסטיק גדולה resealable, ויוצקים תערובת על בשר. להשרות במקרר במשך 6 שעות, או לילה.
הסר קוביות חזיר משקית, וחוט על שיפודים. בסיר קטן, להרתיח את המרינדה במשך 5 דקות. שמור כמות קטנה של המרינדה לצלחת, ולהגדיר את השאר בצד לשמש רוטב טבילה.
גריל שחומם מראש בשמן קל. גריל במשך 10 עד 15 דקות, או עד השחמה היטב, מפנה צחצוח לעתים קרובות עם מרינדה מבושלת.