קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

חזיר אפוי עם דביק מאייר לימון-Spice זיגוג

חזיר אפוי עם דביק מאייר לימון-Spice זיגוג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר אפוי עם דביק מאייר לימון ותבלינים זיגוג. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 910 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, סוכר חום, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מאייר עוגות תה לימון עם זיגוג רימון, קרם אוכמניות עם זיגוג לימון מאייר, ו תות פירור ברים עם זיגוג לימון מאייר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את העור קשה, עור דמוי עור מן חזיר (אם יש לו) ולהבקיע שומן ובשר דפוס crosshatch. שים חזיר, צד שומן למעלה, במחבת גדולה צלייה ואוהל רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים עד מדחום בחלק העבה ביותר של הבשר מגיע 120, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, לעשות זיגוג: בקערה, להקציף סוכר, גרידה, מיץ, וג ' ינג ' ר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לחשוף בשר חזיר לשפוך זיגוג על זה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים חזיר, בשר חזיר חשוף, basting זיגוג ערבוב כל 10 דקות, עד זיגוג הוא סירופ מעובה, מבריק מדחום בבשר מגיע 135 עד 140, 15 עד 30 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תן מנוחה חזיר 5 דקות, ואז מברשת עם זיגוג ולהעביר ללוח חיתוך. לגרד זיגוג נשאר לתוך קערה קטנה. לגלף חזיר וכפית יותר זיגוג על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך