קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

חזיר אפוי עם דביק מאייר לימון-Spice זיגוג

חזיר אפוי עם דביק מאייר לימון-Spice זיגוג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר אפוי עם דביק מאייר לימון ותבלינים זיגוג. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 910 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, סוכר חום, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מאייר עוגות תה לימון עם זיגוג רימון, קרם אוכמניות עם זיגוג לימון מאייר, ו תות פירור ברים עם זיגוג לימון מאייר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את העור קשה, עור דמוי עור מן חזיר (אם יש לו) ולהבקיע שומן ובשר דפוס crosshatch. שים חזיר, צד שומן למעלה, במחבת גדולה צלייה ואוהל רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
אופים עד מדחום בחלק העבה ביותר של הבשר מגיע 120, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בינתיים, לעשות זיגוג: בקערה, להקציף סוכר, גרידה, מיץ, וג ' ינג ' ר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
לחשוף בשר חזיר לשפוך זיגוג על זה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים חזיר, בשר חזיר חשוף, basting זיגוג ערבוב כל 10 דקות, עד זיגוג הוא סירופ מעובה, מבריק מדחום בבשר מגיע 135 עד 140, 15 עד 30 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תן מנוחה חזיר 5 דקות, ואז מברשת עם זיגוג ולהעביר ללוח חיתוך. לגרד זיגוג נשאר לתוך קערה קטנה. לגלף חזיר וכפית יותר זיגוג על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o