חזיר אפוי עם דביק מאייר לימון-Spice זיגוג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר אפוי עם דביק מאייר לימון ותבלינים זיגוג. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 910 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, סוכר חום, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מאייר עוגות תה לימון עם זיגוג רימון, קרם אוכמניות עם זיגוג לימון מאייר, ו תות פירור ברים עם זיגוג לימון מאייר.
הוראות
חותכים את העור קשה, עור דמוי עור מן חזיר (אם יש לו) ולהבקיע שומן ובשר דפוס crosshatch. שים חזיר, צד שומן למעלה, במחבת גדולה צלייה ואוהל רופף עם נייר.
אופים עד מדחום בחלק העבה ביותר של הבשר מגיע 120, על 1 1/2 שעות.
בינתיים, לעשות זיגוג: בקערה, להקציף סוכר, גרידה, מיץ, וג ' ינג ' ר עד חלקה.
לחשוף בשר חזיר לשפוך זיגוג על זה למחבת.
אופים חזיר, בשר חזיר חשוף, basting זיגוג ערבוב כל 10 דקות, עד זיגוג הוא סירופ מעובה, מבריק מדחום בבשר מגיע 135 עד 140, 15 עד 30 דקות בסך הכל.
תן מנוחה חזיר 5 דקות, ואז מברשת עם זיגוג ולהעביר ללוח חיתוך. לגרד זיגוג נשאר לתוך קערה קטנה. לגלף חזיר וכפית יותר זיגוג על גבי.