חזיר אפוי עם זיגוג סוכר וחרדל חום
חזיר אפוי עם זיגוג סוכר וחרדל חום הוא חלב חינם מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש בשר חזיר על העצם, סוכר חום, חרדל מלא, לחם שיפון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 4%. חזיר אפוי עם זיגוג חרדל סוכר חום, חזיר מיושן עם סוכר חום וזיגוג חרדל, ו חזיר אפוי עם זיגוג חזיר סוכר חום דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים את החזיר גלם בדלי גדול, נקי.
הוסף מספיק מים כדי לכסות ולספוג לילה, או עד 24 שעות קדימה, שינוי המים פעמיים.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מסננים ומניחים את החזיר בתוך פח קלייה גדול, מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 3 שעות.
הסר את החזיר מהתנור ולהפוך את החום עד 200c / 180c מאוורר / גז 6.באמצעות סכין חדה, בזהירות לחתוך את הקליפה את החזיר, משאיר על 1-2 ס " מ של שומן; לחתוך תבנית בצורת יהלום לתוך זה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר והחרדל, ואז משפשפים את כל הבשר. צלוי במשך 30 דקות עד ירך החזיר הוא רך מבחוץ נחמד ודביק.
להביא לשולחן על מגש גדול מרופד עלי דפנה. כדי לשרת, לחתוך פרוסות בעובי 1 ס " מ את החזיר ללכת לצד לחם שיפון, חמוצים ורוטב חרדל (להפוך את הרוטב שלך עם המתכון שלנו להלן).