קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חזיר אפוי עם זיגוג סוכר וחרדל חום

חזיר אפוי עם זיגוג סוכר וחרדל חום
חזיר אפוי עם זיגוג סוכר וחרדל חום הוא חלב חינם מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש בשר חזיר על העצם, סוכר חום, חרדל מלא, לחם שיפון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 4%. חזיר אפוי עם זיגוג חרדל סוכר חום, חזיר מיושן עם סוכר חום וזיגוג חרדל, ו חזיר אפוי עם זיגוג חזיר סוכר חום דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים את החזיר גלם בדלי גדול, נקי.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
2
הוסף מספיק מים כדי לכסות ולספוג לילה, או עד 24 שעות קדימה, שינוי המים פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מסננים ומניחים את החזיר בתוך פח קלייה גדול, מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
הסר את החזיר מהתנור ולהפוך את החום עד 200c / 180c מאוורר / גז 6.באמצעות סכין חדה, בזהירות לחתוך את הקליפה את החזיר, משאיר על 1-2 ס " מ של שומן; לחתוך תבנית בצורת יהלום לתוך זה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר והחרדל, ואז משפשפים את כל הבשר. צלוי במשך 30 דקות עד ירך החזיר הוא רך מבחוץ נחמד ודביק.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להביא לשולחן על מגש גדול מרופד עלי דפנה. כדי לשרת, לחתוך פרוסות בעובי 1 ס " מ את החזיר ללכת לצד לחם שיפון, חמוצים ורוטב חרדל (להפוך את הרוטב שלך עם המתכון שלנו להלן).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
לחם שיפוןלחם שיפון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)