קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

חזיר בגריל עם סלסת אבוקדו

חזיר בגריל עם סלסת אבוקדו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו בשר חזיר בגריל עם סלסן אבוקדו. מנה אחת מכילה 321 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . תמורת $2.0 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית המגישה 6. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . אם יש לכם אבוקדו, מיץ ליים, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73% , שהוא מוצק. אבוקדו לאסי מתוק - איך מכינים אבוקדו לאסי - אבוקדו הודי , עוף בגריל מתובל עם סלסת אבוקדו (PALEO) , ומרק אבוקדו ומלפפונים צוננים עם סלסת סרטנים וצדפות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים 1/2 כוס מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף בשר חזיר. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים עד שעתיים. שומרים 1/3 כוס מהמרינדה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מניחים את יתרת המרינדה בקערה גדולה; מוסיפים את האבוקדו, העגבניות, המלפפון, הבצל הירוק, הכוסברה, הדבש, המלח והפלפל. מכסים ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בסיר קטן מערבבים את הג'לי והמרינדה השמורה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מסננים וזורקים את המרינדה. לשפשף חזיר בתיבול סטייק. בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים, ללא כיסוי, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהאש במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שהמיץ מתבהר, מברישים מדי פעם בתערובת ג'לי.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
דַק-דַק-
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מגישים עם סלסת אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
Dientes De AjoDientes De Ajo