חזיר בגריל עם סלסת אבוקדו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו בשר חזיר בגריל עם סלסן אבוקדו. מנה אחת מכילה 321 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . תמורת $2.0 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית המגישה 6. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . אם יש לכם אבוקדו, מיץ ליים, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73% , שהוא מוצק. אבוקדו לאסי מתוק - איך מכינים אבוקדו לאסי - אבוקדו הודי , עוף בגריל מתובל עם סלסת אבוקדו (PALEO) , ומרק אבוקדו ומלפפונים צוננים עם סלסת סרטנים וצדפות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 1/2 כוס מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף בשר חזיר. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים עד שעתיים. שומרים 1/3 כוס מהמרינדה הנותרת.
מניחים את יתרת המרינדה בקערה גדולה; מוסיפים את האבוקדו, העגבניות, המלפפון, הבצל הירוק, הכוסברה, הדבש, המלח והפלפל. מכסים ומקררים עד להגשה.
בסיר קטן מערבבים את הג'לי והמרינדה השמורה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך מעט.
מסננים וזורקים את המרינדה. לשפשף חזיר בתיבול סטייק. בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים, ללא כיסוי, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהאש במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שהמיץ מתבהר, מברישים מדי פעם בתערובת ג'לי.