חזיר בזיגוג סיידר עם בצל וגזר
חזיר בזיגוג סיידר עם בצל וגזר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך תפוחי אדמה, מרווה שפשף, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: צלעות חזיר עם זיגוג סיידר עם גזר, גזר עם זיגוג סיידר, ו גזר זיגוג סיידר.
הוראות
הכן פירה על פי הוראות החבילה, באמצעות 1 1/3 כוסות חלב.
מערבבים פטרוזיליה, מרווה, מלח ופלפל בקערה קטנה; להפריש.
שלב מים קורנפלור בקערה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
לקצץ שומן חזיר. פרוס tenderloin לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ', ולשטח עד עובי 1/4 אינץ'. לשפשף 2 כפות תערובת פטרוזיליה שווה על חזיר.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי פרוסות חזיר, ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
להעביר פרוסות חזיר לצלחת; לכסות בחוזקה עם נייר. חזור עם שאריות שמן ופרוסות חזיר.
מוסיפים בצל וגזר למחבת; מבשלים 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים סיידר ותערובת פטרוזיליה שנותרה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד שהירקות רכים. להחזיר חזיר למחבת. לבשל, חשופה, מעל חום בינוני-גבוה 4 דקות או עד הנוזל מפחית סירופ אור.
הוסף תערובת שמורה קורנפלור למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן, עד עבה תוסס.