חזיר גבינה ואגסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גבינה חזיר אגס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. אם יש לך אגס, גבינה, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגס anjou אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אנז'ו אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 6 דקות. נסו חזיר שומר ואגסים, בשר חזיר ואגסים מוקפץ, ו צלעות חזיר אגס (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני.
להוסיף שאלוט; לבשל 6 דקות.
מוסיפים אגס, יין, טימין ופלפל; מבשלים 2 דקות. מגניב. מערבבים אגוזים, גבינה, פירורים ופטרוזיליה.
פרוסת חזיר לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. חצאים פתוחים.
מניחים חזיר בין יריעות פלסטיק לעטוף; פאונד עד 1/4 אינץ'. חזיר העליון עם אגסים; להשאיר גבול 1/2 אינץ'.
רול, מתחיל עם צד ארוך; בשר חזיר מאובטח עם מרים.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף חזיר; לטגן 5 דקות, להשחים את כל הצדדים.
אופים ב 425 במשך 12 דקות או עד רשם מדחום 14
הסר חזיר מן המחבת, ולתת לעמוד 5 דקות. פרוסה. להביא מרק לרתיחה במחבת על חום בינוני-גבוה; מחבת לגרד לשחרר חתיכות השחמה. לבשל 4 דקות.