בשר חזיר וביצה לו מיין לוקח בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 445 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . תמורת 2.82$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם יש לכם אטריות לו מיין, ג'ינג'ר, רוטב צדפות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 60% , וזה די טוב. מתכונים דומים: ביצה וחזיר לו מיין , חזיר וביצה לו מיין , וחזיר וביצה לו מיין .
הוראות
1
מביאים לרתיחה סיר עם מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את האטריות ומבשלים לפי הוראות התווית. שומרים 3 כפות ממי הבישול, ואז מסננים את האטריות ושוטפים במים קרים. בינתיים מערבבים בקערה קטנה את רוטב הסויה ורוטב הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שמים את החזיר בקערה אחרת ומערבבים עם 1 כף מתערובת רוטב הסויה.
מוסיפים למחבת את הבצלים, הג'ינג'ר והשום ומטגנים תוך ערבוב 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את סלאו הברוקולי והפלפל ומטגנים תוך ערבוב 4 דקות נוספות. מחזירים את החזיר למחבת ומוסיפים את האטריות, את מי הבישול השמורים ואת תערובת רוטב הסויה שנותרה. מטגנים תוך ערבוב עד שהחזיר מוכן, כ-2 דקות נוספות. מערבבים פנימה את הביצה.