חזיר וגבינה ספרדי חרוך נמס ויכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 899 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, מנצ'גו, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו פטי נמס עם בצל חרוך, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, וארוחת בוקר עם נקניק וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שכבה סראנו וגבינה בכמויות שוות על 4 פרוסות לחם. טוחנים את הירקות הכבושים החמים ואת חמוצים מתוק להתענג מעבד מזון וקוצצים דופק כדי להפוך את התענג.
מרכיבים שתצטרך
חמוץ מתוק להתענג
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מורחים את התענג באופן שווה על צמרות כריך ולהגדיר למקומו.
Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. הבודגאס וולבר לה מנשה ויניארד יחיד Tempranillo עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.