חזיר ופודינג לחם שוויצרי
והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ירך חזיר, שיני שום, תחליף לביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג לחם צ'ארד שוויצרי, פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו לחם שוויצרי בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick קטנה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, בשר חזיר ושום; מטוגנים 5 דקות.
מסדרים קוביות לחם על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה, מפנה מדי פעם.
מערבבים חלב ו 5 מרכיבים הבאים (חלב דרך אגוז מוסקט) בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מערבבים בתערובת חזיר.
מוסיפים לחם, זורקים בעדינות למעיל.
מסדרים חצי מתערובת הלחם בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' המצופה בתרסיס בישול.
מפזרים חצי גבינה; העליון עם תערובת הלחם הנותרים.
אופים ב 350 במשך 25 דקות.
מפזרים גבינה נותרת; אופים 20 דקות נוספות או עד הסט.