תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט אגס עם Jicaman ואפונה שלג. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . אם יש לכם פלפל, כדי 2 בצל ירוק, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט שרימפס אסיאתי עם אפונה שלג, Jicaman ופלפלים, אפונה שלג, כתום & סלט Jícama, ו סלט אגס וג'יקמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים אפונה שלג במים רותחים כדי לכסות 1 דקה; לנקז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2
חתך לאורכו לרצועות 1/4 אינץ'.
3
חותכים אגסים לרצועות 1/4 אינץ'; לזרוק עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
4
חותכים jicama ותרד לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
להקציף יחד חומץ הבא 3 מרכיבים. בהדרגה להוסיף שמן, לטאטא עד תערובת מעורבב היטב. מערבבים בצל ירוק ובזיליקום. צ ' יל 15 דקות.