קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

סלט אגס עם Jicama ואפונה שלג

סלט אגס עם Jicama ואפונה שלג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט אגס עם Jicaman ואפונה שלג. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . אם יש לכם פלפל, כדי 2 בצל ירוק, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט שרימפס אסיאתי עם אפונה שלג, Jicaman ופלפלים, אפונה שלג, כתום & סלט Jícama, ו סלט אגס וג'יקמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אפונה שלג במים רותחים כדי לכסות 1 דקה; לנקז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2
חתך לאורכו לרצועות 1/4 אינץ'.
3
חותכים אגסים לרצועות 1/4 אינץ'; לזרוק עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
4
חותכים jicama ותרד לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
להקציף יחד חומץ הבא 3 מרכיבים. בהדרגה להוסיף שמן, לטאטא עד תערובת מעורבב היטב. מערבבים בצל ירוק ובזיליקום. צ ' יל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
שלב רצועות ירקות רצועות אגס.
מרכיבים שתצטרך
7
טפטוף עם רוטב, משליך למעיל; מפזרים פקאנים.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים באופן מיידי.