חזיר ופסטה עם קרם Gorgonzola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פטוצ'יני, מלח, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו פסטה שוקולד עם רוטב שמנת גורגונזולה ו-10 מנות פסטה רומנטיות, פסטה עוף בגריל ברוטב שמנת אגוז גורגונזולה, ו פסטה l ' uva עם Gorgonzola (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר עור כסף מ tenderloin, משאיר שכבה דקה של שומן.
2
חותכים חזיר לתוך 8 (3/4 אינץ') מדליונים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מערבבים מלח ואת 4 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מפזרים מדליונים בתערובת מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
6
בינתיים, להמיס חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; להוסיף מדליונים, ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד שחום קל. להפחית את החום בינוני; מערבבים בחומץ. מבשלים חזיר 1 עד 1 1/2 דקות בכל צד או עד הבשר נעשה.