חזיר ושזיפים מיובשים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? חזיר ושזיפים מיובשים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 582 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, פלפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו ראגו של חזיר ושזיפים מיובשים, חזיר מטוגן בשזיפים מיובשים, ו בשר חזיר צלוי עם שזיפים מיובשים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב שזיפים מיובשים ויין אדום; להפריש. לזרוק את החזיר עם מלח ופלפל.
מניחים את החמאה ושמן הזית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. לצרוב את החזיר עד חום, עובד בקבוצות.
מוסיף את השום, ערבוב היטב, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים שזיפים מיובשים ויין ועלי דפנה, ערבוב לשלב. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, מכוסה, במשך 5 דקות. מערבבים 2 כוסות של המרק, מכסים חלקית, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולהוסיף את המרק שנותר, ערבוב טוב. להפחית את החום להתבשל לבשל 1 שעה או עד חזיר הוא רך.
הסר מהחום. מערבבים את הברנדי (אם שימוש) וחצי וחצי.
מגישים חם על פרוסות עבות של טוסט.