חזיר חמוץ מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר חמוץ מתוק. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 773 קלוריות. אם יש לכם מים, פלפל, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 1 דקות. נסו חזיר חמוץ מתוק, חזיר חמוץ מתוק, ו חזיר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
לתבל את החזיר עם מהות ולהניח בצד.
מערבבים את מיץ האננס, קטשופ, סוכר חום, חומץ, מים, רוטב סויה, פתיתי פלפל ושמן שומשום גדול bowl.In מחבת רוטב גדולה מחממת 1 כפות שמן צמחי על אש בינונית גבוהה.
מוסיף את הג ' ינג ' ר ושום ו לטגן על 30 שניות.
יוצקים את תערובת מיץ אננס לסיר עם זנגביל ושום ומביאים לרתיחה.להפחית את החום ומבשלים, ערבוב כדי לפזר את הסוכר, על 3 minutes.In קערה קטנה משלבת את עמילן התירס והשרי, ומערבבת היטב.
מוסיף את תערובת קורנפלור שרי לתערובת מיץ אננס רותח, ערבוב כל הזמן.להפחית חום ומבשלים עד מעובה, כ 5 דקות לאחר מכן להסיר heat.In מחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן צמחי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את חזיר ערבוב ובישול עד חום זהוב, על 10 דקות.
הסר חזיר ולנקז על מגבות נייר.להחזיר מחבת סאוט לחום בינוני ולהוסיף שמן צמחי שנותר כפות.
מוסיף את פלפל ובצל, ערבוב עד רך, על 10 דקות.
מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את אננס וקוביות חזיר, מכסים, מנמיכים את החום ומבשלים במשך כ 30 דקות עד חזיר רך.לחשוף ומבשלים עד מעובה, על 15 דקות.
מגישים מעל אורז מלמעלה עם בצל ירוק קצוץ.