תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר חמוץ מתוק. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 773 קלוריות. אם יש לכם מים, פלפל, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 1 דקות. נסו חזיר חמוץ מתוק, חזיר חמוץ מתוק, ו חזיר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לתבל את החזיר עם מהות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מערבבים את מיץ האננס, קטשופ, סוכר חום, חומץ, מים, רוטב סויה, פתיתי פלפל ושמן שומשום גדול bowl.In מחבת רוטב גדולה מחממת 1 כפות שמן צמחי על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקו
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כָּתֵף
קורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
יוצקים את תערובת מיץ אננס לסיר עם זנגביל ושום ומביאים לרתיחה.להפחית את החום ומבשלים, ערבוב כדי לפזר את הסוכר, על 3 minutes.In קערה קטנה משלבת את עמילן התירס והשרי, ומערבבת היטב.
מוסיף את תערובת קורנפלור שרי לתערובת מיץ אננס רותח, ערבוב כל הזמן.להפחית חום ומבשלים עד מעובה, כ 5 דקות לאחר מכן להסיר heat.In מחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן צמחי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקו
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את חזיר ערבוב ובישול עד חום זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
הסר חזיר ולנקז על מגבות נייר.להחזיר מחבת סאוט לחום בינוני ולהוסיף שמן צמחי שנותר כפות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיף את פלפל ובצל, ערבוב עד רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
10
מוסיפים את אננס וקוביות חזיר, מכסים, מנמיכים את החום ומבשלים במשך כ 30 דקות עד חזיר רך.לחשוף ומבשלים עד מעובה, על 15 דקות.