חזיר חמוץ מתוק סיני
לך לחנות ותביא צ'ינקיאנג, יין אורז שאוקסינג, חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. נסו קבב חזיר חמוץ מתוק סיני בגריל, עוף סיני חמוץ מתוק אפוי, ו מתכון כרוב סיני חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הבשר לפרוסות באורך 1 אינץ 'ובעובי של 1/4 אינץ'.
מערבבים 1 כפית מלח ויין אורז בקערה בינונית ומערבבים לשלב.
מוסיפים את החזיר ומעבירים לקירור. אפשר להשרות לפחות 30 דקות ועד לילה.
מערבבים 1/2 כפית מלח, סוכר, חומץ, רוטב סויה ו 2 כפיות קורנפלור בקערה קטנה ומערבבים לשלב.
שמן חום בתנור ווק או הולנדי כדי 350 ° F. לנצח יחד ביצה ונותר 1/4 כוס קורנפלור כדי ליצור בלילה. חזיר מעיל עם הבלילה, לאפשר עודף לנקז, בזהירות להעביר את השמן החם, הוספת חתיכות אחד בכל פעם כדי למנוע clumping. מבשלים עד פריך ורק בקושי מבושל דרך, על 3 דקות.
הסר את החזיר עם כפית מחוררת. ולהעביר לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
יוצקים את כל אבל 3 כפות השמן בווק ולחזור לחום בינוני גבוה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ואת הבצל הירוק ומערבבים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את רצועות החזיר ומערבבים במשך 30 שניות יותר, כדי לזרוק את הבשר בשמן הריחני.
מוסיפים את כל המניה או המים, מביאים את הנוזל לרתיחה, ולאחר מכן לתערובת סוכר/חומץ/סויה. מערבבים במהירות כמו הנוזל מתעבה כדי למנוע את קורנפלור מ clumping. מבשלים עד שהרוטב התעבה וכבר לא טעם כמו קורנפלור, על 30 שניות.
טפטוף בשמן שומשום ומגישים מיד.