חזיר טמפורה עם רוטב פינאדיני
חזיר טמפורה עם רוטב פינאדיני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.4 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 227 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, חומץ בלסמי, חומץ יין אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו טמפורה דונבורי-גיד-קערת אורז טמפורה, רוטב טמפורה יפני, ו סרדינים טמפורה עם רוטב טונאטו (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים את כל הנוזלים, הסוכר והג ' לפנו לבלנדר ומערבבים היטב.
מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה, הבזיליקום והנענע ודופק 5 עד 6 פעמים. טבחים הערה: כדי הדופק: בלנדר צריך להיות מופעל במהירות גבוהה, ולאחר מכן כבוי.
מוסיפים את השום ואת הדופק 3 פעמים נוספות.
מוציאים את הרוטב מהמיקסר לקערה ומניחים לנוח 1 שעה לפני השימוש במידת האפשר.
בקערת ערבוב מערבבים את כל החומרים היבשים יחד, מערבבים היטב. לאחר מכן, לטאטא את הביצה, מי סודה, וחומץ. שמור על טמפורה קרה עד לשימוש, ואז מערבבים שוב.
בקערת ערבוב מוסיפים את החמאה ותבלין הקג ' ון ומקציפים היטב.
מוסיפים את החזיר ומשרים למשך 20 עד 30 דקות.
בסיר טיגון עמוק או בתחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע באמצע דפנות הסיר, ל -350 מעלות פרנהייט והתנור ל -300 מעלות פרנהייט.
הסר את חזיר טופס המרינדה ולהוסיף אותו הבלילה טמפורה.
מוציאים את החזיר מהבלילה, 1 פרוסה בכל פעם, ומוסיפים בזהירות לשמן החם. מטגנים עד להזהבה, 4 עד 5 דקות. בישול חזיר צריך להיעשות 2 עד 3 קבוצות. מסדרים את החזיר על תבנית גיליון ושומרים עליו חם בתנור שחומם מראש ל -300 מעלות צלזיוס. לאחר שכל החזיר התבשל, חלקו את החזיר על צלחות הגשה והגישו עם הרוטב.