חזיר לחג המולד
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לקופסת המתכונים שלך, חזיר לחג המולד עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , אתה מקבל תוספת שמגישה 8. מנה אחת מכילה 716 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -41 גרם שומן . 52 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש פלפל גרוס, בשר חזיר, חרדל דיז'ון ושטיפת ביצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . עם ציון של 32% , המנה הזו גרועה למדי. קרינגל חג המולד קראק (הקראק הטוב ביותר של חג המולד אי פעם!) , עוגיות סוכריות סוכריות חג המולד האלוהיות וחג המולד עם ברווז פקין דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
מניחים את הבשר בתבנית צלייה ומנקבים אותו קלות עם סכין חדה מסביב. מערבבים את החרדל, המרמלדה והפלפל השחור יחד בקערת ערבוב קטנה בעזרת כף. לטפטף את תערובת החרדל על חלקו החיצוני של הבשר, לשפשף אותו לתוך הבשר המנוקד.
אופים את הבשר 20 דקות ואז מוציאים אותו מהתנור.
בעזרת 2 קופסאות של גלילי סהר, פורסים את בצק הסהר אך לא מפרידים אותם לחתיכות. מהדקים את החלקים המחוררים זה לזה כדי לשמור את הבצק בצורתו המלבנית. לעטוף אותם על הבשר ללחוץ את קצוות הבצק זה לזה כדי לכסות את הבשר במלואו בבצק. תוחב את הקצוות הרופפים מתחת לתחתית הבשר בתבנית הצלייה.
הניחו את חתיכת פחית הבצק האחרונה על קרש חיתוך וחתכו כמה צורות לחג שלנו עם חותכני עוגיות. עלי הולי נחמדים. מסדרים את עלי הבצק בצרור יפה על בשר חזיר העטוף בבצק.
מברישים את הצורות האלה בשטיפת ביצים.
מחזירים את הבשר לתנור ואופים עוד 20 דקות עד שהבשר מתחמם ובצק הסהר מבושל ומשחים.