תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מבושל איטי. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 723 קלוריות. אם יש לכם פלפל, פלפל צ'יפוטלה, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-10 דקות. נסו בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני), ברביקיו חזיר מבושל איטי, ו טאקו חזיר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 275 מעלות F. במידת הצורך, לקצץ שומן מהחלק העליון של בשר חזיר, משאיר שכבה עבה 1/8 אינץ ' של שומן.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים לשפשף שום קלוי על כל חזיר ובתוך כל חללים, להתרכז בצד עצמות.שים חזיר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה וצלי באמצע תנור 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
להעביר צלי ללוח חיתוך ולתת לעמוד 15 דקות. נקרע לגזרים עם מלקחיים לחתיכות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
לשרת.
5
שלב את כל החומרים במעבד מזון. יכול גם להיות מעורב ביד בקערה, אבל הקפד לשלב היטב.