חזיר מחבת עם זיגוג זנגביל-אפרסק
חזיר מחבת עם זיגוג זנגביל-אפרסק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 225 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, חרדל dijon תבואה, 3% פחות נתרן בשר חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפרסק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם זיגוג אפרסק ג'ינג'ר, מחבת חזיר זנגביל-אפרסק, ו סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים; להפריש.
מעיל שני הצדדים של פרוסות בשר חזיר עם ספריי בישול.
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פרוסות בשר חזיר; מבשלים 1 1/2 עד 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים תערובת אפרסק למחבת; מבשלים 30 שניות עד שממרח האפרסק נמס.
להוסיף פרוסות בשר חזיר; לבשל 2 דקות, פונה לעתים קרובות זיגוג.