חזיר מטוגן עם בצל פנינה וענבים
לך לחנות ותביא בשר חזיר צלוי, יין, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ענבים קלויים + בצל פנינה, בצל פנינה מזוגג וענבים, ו עוף צלוי עם ענבים אדומים, בצל פנינה מקורמל, ורוטב מחבת נמל.
הוראות
מתבלים את החזיר במלח ופלפל. בתבשיל ברזל יצוק אמייל קטן, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את החזיר וחום היטב על חום גבוה בינוני, 10 דקות; להעביר צלחת.
מוסיפים את היין ומרתיחים על חום גבוה, מגרדים את חתיכות השחמה, עד מופחת בחצי, 3 דקות.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השום, עלה דפנה, קורנית sprig, בצל צהוב חזיר. מכסים ומבשלים על חום נמוך מאוד, פונה פעם אחת, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס במרכז רושם 160, על 1 שעה.
בינתיים, בסיר בינוני של מים, להרתיח את בצל הפנינה עד רך כמעט, 5 דקות; לנקז לקלף. בקערה, למזג את 2 כפות חמאה מרככת עם הקמח כדי ליצור משחה.
להעביר את החזיר לצלחת. מסננים את נוזל הבישול ולחזור התבשיל; להרתיח עד מופחת 2 כוסות, 4 דקות.
לטאטא 1/2 כוס של נוזל הבישול לתוך ממרח הקמח עד חלקה, ואז לטאטא את התערובת לתוך נוזל הבישול. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, לטאטא, עד מעובה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד לא טעם floury נשאר, 5 דקות. מערבבים את הקורנית הקצוצה ומתבלים במלח ופלפל. החזירו את החזיר והמיצים לתבשיל והוסיפו את בצל הפנינה. מכסים ומביאים רק לרתיחה, הופכים את החזיר כמה פעמים ברוטב כדי לחמם אותו.
במחבת, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה.
מוסיפים את הענבים ומבשלים על חום גבוה בינוני, מנערים את המחבת, עד העורות מתחילים להתפוצץ. לחתוך עבה את החזיר ולהעביר לצלחות. כפית את הרוטב, בצל פנינה וענבים על גבי; לשרת.