חזיר ממילאנו
חזיר Milanese דורש על 26 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 779 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך טימין, עגבניות שרי, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה טוב. נסו חזיר ממילאנו, חזיר ממילאנו, ו חזיר ממילאנו (מתכונים דומים).
הוראות
על צלחת, לשלב panko, פרמזן, פטרוזיליה, טימין, 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פלפל; מערבבים עם מזלג עד מעורבב היטב.
מניחים קמח וביצים בקערות רדודות נפרדות.
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. לדלות צלעות בקמח, לנער את עודף, ואז לטבול ביצים, לתת עודפי לטפטף. לאחר מכן, לדלות צלעות בתערובת panko, לחיצה בעדינות לדבוק פירורי לחם לשני הצדדים.
כף חמה 2. שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר שמן חם אבל לא מעשן, להוסיף 4 צלעות למחבת ומבשלים, הופך פעם אחת עם מלקחיים, עד צלעות הן חום זהוב מבושל דרך, 5 עד 6 דקות בסך הכל.
הסר לצלחת ולכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם. לחסל מחבת. חזור עם 2 כף. שמן וצלעות שנותרו.
מערבבים ארוגולה ועגבניות בקערה גדולה.
טפטוף עם נשאר 1 כף. שמן ומיץ לימון, מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות. מחלקים סלט ארוגולה בין 4 צלחות ומניחים 2 צלעות על גבי.
מניחים טריז לימון על כל צלחת, אם תרצה, ומגישים.