חזיר Milanese דורש על 26 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 779 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך טימין, עגבניות שרי, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה טוב. נסו חזיר ממילאנו, חזיר ממילאנו, ו חזיר ממילאנו (מתכונים דומים).
הוראות
1
על צלחת, לשלב panko, פרמזן, פטרוזיליה, טימין, 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פלפל; מערבבים עם מזלג עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מניחים קמח וביצים בקערות רדודות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. לדלות צלעות בקמח, לנער את עודף, ואז לטבול ביצים, לתת עודפי לטפטף. לאחר מכן, לדלות צלעות בתערובת panko, לחיצה בעדינות לדבוק פירורי לחם לשני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
מקום צלעות על צלחת.
5
כף חמה 2. שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר שמן חם אבל לא מעשן, להוסיף 4 צלעות למחבת ומבשלים, הופך פעם אחת עם מלקחיים, עד צלעות הן חום זהוב מבושל דרך, 5 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
הסר לצלחת ולכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם. לחסל מחבת. חזור עם 2 כף. שמן וצלעות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מערבבים ארוגולה ועגבניות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
טפטוף עם נשאר 1 כף. שמן ומיץ לימון, מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות. מחלקים סלט ארוגולה בין 4 צלחות ומניחים 2 צלעות על גבי.