קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

חזיר עם יין פורט ורוטב צימוקים

חזיר עם יין פורט ורוטב צימוקים
אם יש לך פורט, צימוקים, דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מדליונים חזיר עם רוטב יין תאנה & פורט, בשר חזיר צלוי עם רוטב יין פורט, ו מדליונים חזיר עם רוטב פורט יין יבש דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים.
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מפזרים חזיר עם 1/4 כפית מלח ופלפל; לבשל 4 דקות בכל צד או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזירחזיר
4
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הוסף 1/4 כפית מלח ומרק למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להוסיף תערובת צימוקים; לבשל מעל חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס (כ 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
7
מגישים על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר

ציוד