חזיר עם יין פורט ורוטב צימוקים
אם יש לך פורט, צימוקים, דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מדליונים חזיר עם רוטב יין תאנה & פורט, בשר חזיר צלוי עם רוטב יין פורט, ו מדליונים חזיר עם רוטב פורט יין יבש דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים חזיר עם 1/4 כפית מלח ופלפל; לבשל 4 דקות בכל צד או עד שנעשה.
הוסף 1/4 כפית מלח ומרק למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
להוסיף תערובת צימוקים; לבשל מעל חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס (כ 6 דקות).