חזיר עם סלט שעועית
חזיר עם סלט שעועית תפוח אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1397 קלוריות, 193 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מיונז, חרדל מלא, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ירך חזיר צלוי עם שעועית שחורה וסלט בטטה, חזיר וסלט שעועית, ו צלעות חזיר עם סלט שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. מכסים את תפוחי האדמה במים קרים בסיר ומלח את המים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות.
העברה למסננת עם רחפן או כף מחוררת.
מוסיפים את השעועית הירוקה למים רותחים ומבשלים עד פריך במכרז, כ 3 דקות.
העברה למסננת עם תפוחי אדמה, לרוץ מתחת למים קרים להתייבש טפיחה.
בינתיים, מערבבים 3 כפות חרדל, שמן זית ומלח סלרי בקערה ולשפשף מעל החזיר. צלייה על מחבת מרופדת בנייר כסף עד חום זהוב, 7 עד 8 דקות; flip ו broil עד מבושל דרך, 2 עד 3 דקות יותר.
תן לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
מערבבים את המיונז, שמנת חמוצה, הנותרים 1 כף חרדל, טרגון, מיץ לימון וגרידת, 1/2 מלח כפית, ופלפל לטעום בקערה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, שעועית ירוקה ובצל; מתבלים במלח ופלפל, וזורקים. פורסים את החזיר ומגישים עם סלט תפוחי האדמה.