קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

חזיר עם רוטב בצל חמוץ מתוק

חזיר עם רוטב בצל חמוץ מתוק
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וללא לקטוז מתכונים לרפרטואר שלך, חזיר עם רוטב בצל חמוץ מתוק יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אורז basmati ואורז, פילה חזיר, סירופ מייפל, ושמן זית. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: רוטב בצל-חומץ אדום חמוץ מתוק, סטייק צרוב מחבת עם רוטב עגבניות ובצל חמוץ מתוק, ו רוטב חמוץ מתוק של טד עבור חזיר, עוף וכו.

הוראות

1
מרתיחים את האורז בשפע של מים, בעקבות הוראות חבילה, עד מבושל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
ניקוז, לחזור לסיר ולכסות כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בינתיים, מפזרים את הבשר מכל הצדדים עם פלפל שחור וקצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה. לצרוב את הבשר משני הצדדים עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את השמן הנותר ואת הבצל למחבת. מבשלים 5 דקות, ואז לשפוך את החומץ ולתת להפחית במשך 1 דקות. מערבבים בסירופ מייפל, ולאחר מכן להחזיר את החזיר למחבת וחום במשך 5 דקות עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים את החזיר והרוטב כפיות על האורז ומפוזרים עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל