חזיר עם שומר ותפוחי אדמה
חזיר עם שומר ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 468 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק עוף, תפוחי אדמה אדומים, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו כתף חזיר צלוי עם שומר ותפוחי אדמה, צלעות חזיר צלויות בסיר אחד עם שומר ותפוחי אדמה, ו צלעות חזיר בציפוי שומר עם תפוחי אדמה ובצלצלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F. חציית בשר החזיר tenderloin; מפזרים 1 כפית טימין ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החזיר ומבשלים, פונים, עד השחמה, על 5 דקות.
להעביר למחבת צלייה; לצלות עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם חזיר 140 מעלות F, 12 עד 15 דקות.
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים את שומר, שום, תפוחי אדמה, יין ומים כוס 1; העונה עם מלח ופלפל. מערבבים, ואז לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם כמעט מכרז, 15 דקות.
לחשוף ולבשל עד תפוחי האדמה הם מכרז, על 10 דקות.
מוסיפים את המרק ואת הנותרים 1/2 כפית קורנית. מבשלים עד מעט מופחת, 1 דקה.
מוסיפים את השמנת; להגדיל את החום ומרתיחים בעדינות עד מעובה מעט, על 1 דקה יותר. מתבלים במלח ופלפל. פורסים את החזיר ומגישים עם הירקות והרוטב. למעלה עם פטרוזיליה.