קושירגיל
מוכן ב32 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

חזיר עם שזיפים יבשים ובצל

חזיר עם שזיפים יבשים ובצל
אם יש לכם סיידר תפוחים, פלפל, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בשר מבושל עם גזר, בצל ושזיפים יבשים, חזיר עם משמשים, שזיפים מיובשים וכרוב כבוש, ו ירך חזיר מטוגנת בשזיפים יבשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים את שני הצדדים של חזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזירחזיר
3
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. מחבת מעיל עם ספריי בישול; להוסיף חזיר, ומבשלים 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר חזיר מן המחבת, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הוסף תערובת סיידר למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; מוסיפים בצל, ומבשלים 2 דקות. להפחית את החום בינוני, ולהוסיף שזיפים; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיידרסיידר
בצלבצל
שזיףשזיף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להוסיף חזיר, ומבשלים 6 דקות. הפוך חזיר; לבשל 6 דקות או עד חזיר הוא כבר לא ורוד תערובת בצל מצטמצם 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
חזירחזיר
7
מגישים תערובת בצל על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
חזירחזיר